Härliga Fredag med glada djur

2

Härlig start på dagen med glada fåglar som kvittrar när jag kommer in och säger godmorgon. 🙂
Vi har våra dagliga rutiner med prat/kvitter och så får de såklart lite godsaker som uppskattas.
Nu har vi fyra fåglar, och det är två par och den ena paret ska få bebisar så det ska bli riktigt mysigt och spännande. 🙂


Vår Freja flyttade in för 2 månader sedan, och när vi hade bekantat oss under en månad så köpte vi Oden. De två trivs väldigt bra ihop och Oden har försökt att para sig med henne men hon visar nej på den fronten.
Ingen av de har fyllt ett år än, så det är för tidigt.

Sedan några dagar efter ett Oden hade kommit så köpte vi det andra paret som får bo i en egen bur eftersom att de ska få bebisar.
De döpte vi till Romeo & Julia. 🙂

Älskade djur, och hundarna är också högt älskade av oss.
De lär oss massor bara vi lyssnar. <3

Idag blir det en promenad och ta in nya idéer inför framtiden. 🙂
Hoppas att du har en härlig fredag!

Namaste Karolina & Änglarna


Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Claes Angelwind den

    Våra älskade krumelurer ❤️

    • karolinaochanglarna den

      Ja verkligen, de är så underbara <3

Lämna en tanke