Budskap Fredag 14/6 – Söndag 16/6

2

Hej vackra själar! 🙂
Nu är det dags för budskap igen, har saknat det.
Fick höra att mina budskap är saknade, och det värmer i mitt hjärta.
Jag har haft så mycket runt mig, så tiden har inte räckt till.
Vi har fått hem fler fåglar nu. Ett par som ska lägga ägg snart.
Snart finns det fina bebisar här. 🙂
De är så vackra och goa, och vi har döpt de till Romeo & Julia, så nu har Freja och Oden mer sällskap. Jag berättar mer i ett annat inlägg så ska vi gå över till budskapet nu.

Jag får upp att det rör sig framåt och du är på väg mot något nytt.
Det kan vara så att du snart kommer att flytta eller att du nyligen har flyttat. Om det är något som du har övervägt så är det här en bekräftelse på att det är rätt. Om du inte redan har hittat ett nytt hem så kommer änglarna att hjälpa dig att komma till rätt bostad.
Om du bär på någon oro kring byte av bostad/ekonomi eller på något annat område så lämna över din oro till änglarna.
Det kan också ha med något inom familjen att göra, och änglarna förmedlar att det kommer att ordna sig som det ska.

Att det rör sig framåt kan även ha att göra med en vision som du har.
Hedra dina visioner och lita på det du har fått till dig genom budskap och bilder. Det är svar på det du har bett om. Änglarna skickar de budskapen till dig med kärlek. Din skyddsängel hjälper dig att se klart och tydligt sanningen i det du befinner dig i. Ha tillit och se sanningen i din situation.
Om något är i obalans så medge det för dig själv och se objektivt på det.

Se på dig själv med änglarnas ögon så ser du hur vackert du lyser! <3

Erbjudande gäller hela helgen! T om 16/6
Passa på att boka. 🙂
Betalas med swish vid bokning. Boka här eller maila anglarfinns@outlook.com

Vägledning 30 min 230:- Ord. 250:-
Jag ger dig vägledning och svarar på dina frågor på distans via text/chatt.

Vägledning 60 min 480:- Ord. 500:-
Jag ger dig vägledning och svarar på dina frågor på distans via text/chatt.

Healing 280:- Ord. 300:-
Kraftfull, renande och stärkande healing på distans.

Andekontakt 60 min 430:- Ord. 450:-
Jag kopplar upp mig, och förmedlar budskap från andevärlden.
Det gör vi på distans.

Karolinas Special 330:- Ord. 350:-
Du ger mig ett ord med vad du önskar få in i ditt liv, så ger jag dig budskap och vägledning.

Enstaka frågor 110:- Ord. 130:-
En fråga 110:- eller två 200:-

Önskar dig en magisk helg!
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Inga-Lill den

    Hoppas det gäller mig sitter fast i en hemsk boendesituation. Kämpar men det är svårt ensam mot ett stort bostadsföretag. Sökt massor av lägenheter, ber änglarna om hjälp men ingenting har hänt hittills – Känns som att jag inte orkar mer. Kram ❤

  2. Thayna Silva den

    Denna budskap påminner mig en del av det jag har önskat och bett om så jag hoppas att dagens budskap gäller även mig, det hela kändes mycket positivt:)))))

    Ja för min del har dina budskap blivit saknad!!

    Ha en bra helg

Lämna en tanke