När fågeln själv får välja ;-)

2

Hej vackra själar! 🙂
Nu var det ett tag sen jag skrev ett inlägg. Det är dags känner jag.
Det har varit full rulle, och vackra Freja flyttade in för nästan en månad sedan. Tiden har gått fort, känns inte som att det är en månad sedan.
Igår så hämtade vi hem Frejas blivande man Oden.
Han är vacker och nyfiken.

Igår när vi kom hem så ställde vi fraktburen han fick åka i bredvid Frejas bur så att de fick bekanta sig lite.
De tittade på varandra och var rätt tysta. Efter ett tag så öppnade jag burarna och de fick stå kvar tätt intill så att de själv får välja när de ska mötas. När fågeln själv får bestämma! Haha 😉

Vi satt en bit ifrån och kikade. Sedan blev klockan så mycket så vi bestämde oss för att låta de stå kvar så över natten, så får de sköta det själva.
Djuren är så kloka. Innan vi gick och la oss så pratade jag med Freja och bad henne hjälpa Oden och visa honom vägen. På morgonen så började jag höra kvitter så jag gick och tittade, och ser då hur Freja glatt leker i sin stora bur och flyger rätt in till Oden. 😀
De började att prata med varandra, och idag så gnuggade de näbbarna emot varandra första gången. Det är så fint att se hur glada de blir, och de ska inte leva ensam.

De har valt att inte flytta in Frejas stora bur än, de håller sig i den lilla men har möjligheten att flytta in.
När de är redo så kommer de att göra det, och Freja visar gärna vägen för vår nya familjemedlem.
Så roliga är de som väljer att stanna i den lilla men under dagen så blir det kanske en flytt.

Hundarna är väldigt nyfikna. Så underbart med djur! 🙂
Att jag får se det här på min födelsedag är underbart, tacksam! <3

Nu blir det lite mer jobb och sen ska jag koppla av och njuta av solen.

Hoppas att du har en fin dag!
Namaste Karolina <3

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Thayna Silva den

  Åh fyller du år idag?

  Stort grattis till dig :))))

  Massor med ljus och kärlek 🌻❤🍀

  • karolinaochanglarna den

   Ja det gjorde jag. 🙂
   Tack så mycket fina du. <3
   Massor med ljus och kärlek till dig med. <3

Lämna en tanke