Budskap Lördag 8/6 – Söndag 9/6

2

Hej vackra själar! 🙂
Vilken underbar sommarvärme vi har fått.
Det är dags för lite budskap igen, blev ett mellanrum nu för livet händer.
Som jag har berättat så har lilla Freja flyttat in hos oss, och om några dagar så kommer det några fler fåglar. Det blir spännande och roligt.
Freja är en helt fantastisk tjej. ❤️

Nu till budskapet

Leta efter ett tecken
Dina änglar har ett väldigt speciellt och specifikt svar på din fråga. Du kan förvänta dig att se tecken med en gång som har en djup betydelse för dig. Många människor ser vita fjädrar som visar att deras änglar är med dem. Eller så kanske de känner lukter från sin barndom som de förknippar med en familjemedlem. Tecken kräver uppmärksamhet så var vaken inför möjligheterna. Missförstå inte synkroniserade händelser som rena “sammanträffanden” den här gången. De är budskap som har specialdesignats för dig!Här är några av mina tjänster

Vägledning 30 min 250:-
Jag ger dig vägledning och svarar på dina frågor på distans via text/chatt.

Vägledning 1 timme 500:-
Jag ger dig vägledning och svarar på dina frågor på distans via text/chatt.

Karolinas special 350:-
Du ger mig ett ord med vad du önskar få in i ditt liv, så ger jag dig budskap och vägledning.

Trekortsläggning 150:-
Jag kikar på vad du är i just nu, och vad du behöver fokusera på för att uppnå det du önskar. Guidar dig framåt.

Kärleksläggning 300:-
Undrar du när kärleken kommer, eller har du andra frågor som rör kärleken i en nuvarande relation?
Kanske är det något som behöver rensas bort för att få fart på flödet.
Jag guidar dig framåt.

Boka här eller maila mig på anglarfinns@outlook.com
Betalas med swish vid bokning.
Svar fås inom 7 dagar.

Önskar dig en magisk fortsättning på helgen!
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Thayna Silva den

  Detta med tecken är intressant och inte alltid så lätt att förstå men när det gäller mig så ser jag ofta siffror från de men jag kan inte alltid uppfatta vad de vill få sagt.. fjädrar stöttar jag på ibland och då ler jag 🙂

  Ljus och kärlek till dig

  • karolinaochanglarna den

   Ja det är intressant med olika tecken som vi får. Om du får siffror så kan du söka på änglanummer och läsa lite vad som finns där, så kan du få en hint om vad det betyder just för dig. Ett tips är också att reflektera över vad du har funderat och sökt svar på och se om det ger dig några ledtrådar. <3
   Ja fjädrar är så fina budskap. 🙂
   Tack fina du, ljus och kärlek till dig med.
   Kram Karolina

Lämna en tanke