Budskap Lördag 25/5 – Söndag 26/5

0

Hej vackra själar! 🙂
Nu är det dags för budskap igen, och samtidigt vill jag berätta att vi har fått en ny familjemedlem. Denna vackra tjej har fått flytta in hos oss.
En väldigt vacker och klok tjej. 🙂
Mysigt att sitta och göra budskap och ha med mig hundarna och lilla Freja som knorpar med näbben. ❤️


I budskapet så får jag upp att du är redo för något nytt i ditt liv. Du har mycket erfarenhet som du har fått genom livet.
Våga ta klivet och omfamna den du vill vara och den du är i ditt hjärta.
Det är viktigt att du prioriterar dig själv i din situation och gör det som är rätt för dig.
Att du kommunicerar tydligt (med viss försiktighet) är även en viktig del. Var tydlig med vad du vill och det som är rätt för dig och din utveckling.
Om det har varit en brist på kommunikation så är det ett bra tillfälle nu att reda ut eventuella missförstånd, så helar du relationen.
Då blir det lättare att fortsätta framåt när det gamla är utrett. ❤️

Erbjudande! Gäller t om imorgon söndag!
Vill du ge dig själv eller din mamma en speciell present på morsdag?
Jag kör erbjudande som gäller fram till midnatt imorgon.
Passa på att boka. Boka här eller maila till anglarfinns@outlook.com och swisha till 1234063608.

Healing + Karolinas Special 600:- Ord pris 650:-
Healingen innebär: Avkopplande, renande och stärkande kärleksfull healing på distans.
Karolinas special innebär: Du ger mig ett ord med vad du önskar få in i ditt liv, så ger jag dig budskap och vägledning.

Önskar dig en underbar fortsättning på helgen!
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke