Budskap Måndag 13/5 – Tisdag 14/5

1

Hej vackra själar!
Ny vecka, nytt budskap. 🙂

Du behöver se djupare i din situation för du har inte all information, och det kan vara så att du inte har erkänt något för dig själv än.
Oavsett vad så behöver du bli medveten om det du får fram när du tittar djupare på det. Viktigt är också att vara fördomsfri.
Sitt gärna i stillhet och lyssna till ditt inre, din inre sanning.
Det som du nu skördar är värt den tiden och energin som du lägger ned på att utforska vidare i det. Be änglarna att vara med dig och hjälpa dig på vägen, så kommer du inte att missa de möjligheterna som öppnas upp för dig. Lyssna till din intuition så får du ledtrådar till nästa steg.

När du lägger ned tid på att lyssna till ditt inre och följa din vägledning, så kommer du att bli belönad med något glädjande.
Det kommer på ett oväntat sätt som gör att du känner att du har änglarna med dig. Det kommer att öka din tillit till att du faktiskt inte är ensam.
Tro på att det faktiskt finns mirakel, att kraften i kärleken har en helande effekt. Det är viktigt för att påverka din situation på ett positivt sätt.
Tro på dig själv och din förmåga, du är redo. Tvivla inte på dig själv.

Du kan ta dig förbi tvivel och få pusselbitarna att falla på plats en efter en.
Börja med dig själv och ditt inre så kommer det runt om dig att falla på plats eftersom.


Erbjudande (de nedsatta priserna) gäller endast idag Måndag 13/5 och imorgon Tisdag 14/5
Du får svar under denna vecka.

Två frågor 170:- Ord 200:-

Vägledning 30 min 230:- Ord. 250:- (Tidsbokning)
Jag ger dig vägledning och svarar på dina frågor på distans via text/chatt.

Vägledning 60 min 400:- Ord. 500:- (Tidsbokning)
Jag ger dig vägledning och svarar på dina frågor på distans via text/chatt.


Boka här eller maila till anglarfinns@outlook.com och swisha till 1234063608

Önskar dig en härlig början på veckan ❤️
Namaste Karolina & Änglarna


Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Thayna Silva den

    Jag läser ditt medellande nu och inser att jag behöver faktiskt sitta i stillhet och lyssna till mitt inre men finner det så svårt för jag är rädd för vad som kommer upp eller att jag inte uppfattar eller förstå det som kommer att komma upp och jag kanske missar något.
    Hur gör man? Jag finner det så svårt därför ägnar jag ingen tid till att mediterar och sitta i tystnad…

Lämna en tanke