Budskap Söndag 5/5

0

Hej vackra du! 🙂
Jag hoppas att du har en härligt solig dag.
Hos mig är det ganska soligt och det är underbart att ha Viking och Rulle hos oss igen. Vi har varit ute och njutit av vädret tillsammans med pojkarna, och idag ska de badas.
Det kommer ett nytt inlägg där jag berättar mer om vad vi har hittat på. 🙂

I budskapet handlar det om balans, fokus och att vara uppmärksam.
Det kan vara ett nytt kontrakt av något slag, bostad, nytt arbete eller kanske ett arv. Får också upp vårdnad på något vis. Om du är inne i en vårdnadstvist så kommer det att ljusna.
Oavsett vad du är inne i så kommer det att bli bra i slutändan.
Det som också är viktigt i detta är en påminnelse från gårdagens budskap.

“Så stanna upp, bygg upp din tillit och din inre kraft att tro på att du kommer att få precis det som är menat för just dig. Allt är inte synligt än, men det blir det tids nog och det behöver inte alls ta lång tid. 
Stanna upp, lyssna inåt, känn harmonin, ha tillit och be dina änglar om hjälp. ”

Det kommer att bli bra, läs igenom eventuella papper så att allt är som det ska. Ta hjälp av någon som du litar på om det behövs.
Du går mot en ljus framtid, de visar framgång. Under tiden du väntar så reflektera över vilka delar av ditt liv som du behöver få in mer balans i.
Lägg också märke till vad du sänder ut för energier, så att du får tillbaka det du önskar dig. Sänd ut fina och positiva energier, så kommer du att få ännu mer av det.

Önskar dig en härlig fin fortsättning på dagen!
Namaste Karolina & Änglarna


Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke