Budskap Lördag 4/5

6

Hej och välkommen härliga lördag 🙂
Hoppas att du har en glädjefylld dag.
Idag så kommer Viking hem och Rulle får följa med såklart. De har varit hos min mamma och pappa ett tag pga mitt ben som jag gjorde illa, så nu äntligen kommer de till oss. 🙂
Det blir glädjefyllt och massor av bus. Jag har längtat så. ❤️

Nu till budskapet.
Det finns saker som behöver falla på plats innan du får se hur det i slutändan kommer att bli. Som jag får upp det så handlar det om något som du önskar uppnå eller så kanske du väntar på ett svar.
Det är iallafall något som ska bli slutfört för att komma framåt, och alla pusselbitar har inte fallit på plats bakom scenen.
Därför kan det kännas som att det tar lite extra tid innan du får veta.
I denna väntan så bygger du upp din styrka, kreativitet, tålamod och tillit vilket är bra. För det som de säger är viktigt i det här är just tillit att allt kommer att bli precis som det ska, det kommer att falla på plats som det ska. Deras råd till dig är att inte försöka att tvinga eller skynda fram något svar, för det kan förändra slutresultatet.
Så stanna upp, bygg upp din tillit och din inre kraft att tro på att du kommer att få precis det som är menat för just dig. Allt är inte synligt än, men det blir det tids nog och det behöver inte alls ta lång tid.
Stanna upp, lyssna inåt, känn harmonin, ha tillit och be dina änglar om hjälp.

Erbjudande som gäller t om idag lördag
1 fråga 80:- eller 2 frågor för 150:- Ord pris för 2 frågor 200:- 

Betalas vid bokning, har swish. 
Svar på dina frågor får du under nästa vecka för jag är fullbokad tills dess. 
Du kan boka här eller till min mail anglarfinns@outlook.com

Önskar dig en underbar fortsättning på Lördagen! ❤️
Namaste Karolina & Änglarna


Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Thayna Silva den

  Detta kändes som ett budskap för mig… Har hört från någon annan att jag skulle bygga upp min tillit så därför känns allting menat för mig.
  Jag ber om svar och vill veta hur allting kommer blir men ännu kan inte se hur min situation kommer att lösa sig

  • karolinaochanglarna den

   Vad fint, ja tillit är ett viktigt och bra verktyg. <3
   Det kommer du att få se tids nog, och det blir till det bästa för dig.
   Ibland måste vi våga släppa taget och bara lita på processen, i det så växer vi massor också.
   Kram Karolina

 2. Thayna Silva den

  Det känns innerst inne att jag behöver lita på den och inte försöka kontrollera för jag vet inte heller vad mer jag kan göra… Men som sagt det är en utmaning men jag jobbar på det:)

  Varm kram och ljus och kärlek till dig

  • karolinaochanglarna den

   Ja precis, och när du släpper taget och har tillit så kommer det till dig på änglavingar. <3
   Den "utmnaningen" kan du se som ett sätt att öka din tillit.
   Det blir bra.

   Varm kram och ljus och kärlek tillbaka 🙂

   • Thayna Silva den

    Tack fina du för så värmande ord 🙏❤ det skänker tröst när jag mest behöver…

 3. Thayna Silva den

  Tack fina du för så värmande ord 🙏❤ det skänker tröst när jag mest behöver…

Lämna en tanke