Var stjärnan i ditt liv

1

Hej!
Hoppas att du hade en mysig sista april, nu går vi mot den vackra våren trots att det snöade igår.
Snart ska det väl ändå bli vår på riktigt. 😉

Denna vår och sommar ska bli en underbar tid har jag bestämt.
Den ska innehålla healing, glädje, utveckling, kärlek, harmoni och tid att umgås med nära och kära.
Det har varit väldigt hektiskt både för mig och Claes en tid, och nu ska det bli lite ändringar som ger mer tid till återhämtning mellan varven.

Jag kommer att börja att sälja tavlor, som jag kanske målar ute i den vackra naturen i vår/sommar eller i mitt änglarum.
Vi får se vart jag leds, men fantastiskt ska det bli.

Vi kan alla skapa magi och uppfylla drömmar och mål och det spelar ingen roll hur eller vad andra gör, för det är ju deras liv.
Alla är vi unika och även vårt tankesätt.
Följ ditt eget flöde och gör på ditt unika sätt.

Vill också tillägga att strunta i energitjuvar och negativa människor som försöker att trycka ned eller håna.
Problemet sitter inte hos dig, det sitter inom personen som håller på så.
Mycket handlar om avundsjuka, att de inte tar hand om sin egen gräsmatta så bry dig inte om det. Låt det rinna av dig och fortsätt att skapa din unika magi. Var stjärnan i ditt liv som jag brukar säga och lev ditt liv fullt ut!

Jag kommer att fortsätta med vägledning, coachning, ha seans, healing, att blogga och även gå mer utbildningar parallellt med det.
Det kommer att växa och utvecklas på många sätt oavsett att jag vet att det finns de som vill se mig misslyckas.
Jag är så mycket starkare än att jag skulle låta någon få mig att misslyckas.

Har tänkt på de som vill se ljusarbetare misslyckas, alltså vi som jobbar i ljuset och jobbar på att göra världen bättre på olika sätt.
Sedan klagar de på att världen ser ut som den gör, för det är ju inte så att de som gör detta hjälper till att förändra världen till det bättre.
De borde istället välja att jobba för att sända ut ljus för att förändra saker till det bättre, både för sig själva och resten av världen.
Men tyvärr så har många fastnat i ett mönster och vissa är fulla av ondska.

Det här var en reflektion av mina tankar, och jag låter inget av detta påverka mig. Jag vet vem jag är, vart jag står och vad jag jobbar för! 🙂

Det kommer en budskapblogg snart och ett erbjudande, håll utkik!
Namaste Karolina & Änglarna! ❤️Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Pingback: Budskap Fredag 3/5

Lämna en tanke