Budskap Fredag 3/5

2

Hej vackra själar! 🙂
Nu har vi kommit in på härliga maj, trots att det har snöat/snöar här hos mig. 😉 Snart är snöandet över.
Här kan du läsa mitt inlägg med rubriken Var stjärnan i ditt liv.

I dagens budskap handlar det om att meditera och att hitta ditt inre lugn, att hämta din kraft inifrån och inte från det yttre.
I meditation kan du hämta ny energi, förbereda dig för nästa steg, ditt livssyfte och din riktning.
Det kanske känns lite som en tid av väntan där saker står lite stilla, och det är okej för den tiden kommer snart när du är redo att stå i din kraft.
Se det som en tid av att du samlar kraft och förbereder dig för det som väntar dig. Det ser ut som att du kommer ut med en helt ny kraft och mod att förverkliga och leva ut dina drömmar.
Du behöver inte skynda på för tiden att agera kommer, och då står du i din fulla kraft.

Ge dig själv tid att nå den Buddha som du har inom dig, låt harmonin infinna sig.

Erbjudande som gäller t om imorgon lördag 4/5
1 fråga 80:- eller 2 frågor för 150:- Ord pris för 2 frågor 200:-

Betalas vid bokning, har swish.
Svar på dina frågor får du under nästa vecka för jag är fullbokad tills dess.
Du kan boka här eller till min mail anglarfinns@outlook.com

Önskar dig en fortsatt underbar Fredag!
Namaste Karolina & Änglarna ❤️

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Thayna Silva den

  Ditt budskap idag kändes som min nuvarande situation och det känns verkligen som det hela står stilla men jag vill gärna tro att denna tid är nödvändig för mig och att det snart är över…

  • karolinaochanglarna den

   Ja ibland är det nödvändigt med en tid av stillastående för att vi ska stanna upp och lyssna inåt, istället för att se på det som är utanför.
   Kram

Lämna en tanke