Budskap Torsdag 25/4

0

Hej vackra själar! 🙂
Nu kommer jag med budskap.

Det handlar om att rensa bort det som står i vägen för dig, det kan handla om människor som är avundsjuka på din framgång. Kom ihåg att det är de som är olyckliga.
Släpp taget och rensa bort det som inte är bra för dig.
Det kan också handla om arbete, en relation eller något projekt.
Lägg din energi på dig själv och skapa det fantastiska liv som du drömmer om.
Ge det tid och uppmärksamhet så kommer vägen till dina drömmar att öppnas.

Ta ett djupt andetag, låt dig fyllas med styrkan och kärleken som hjälper dig att rensa bort alla hinder som blockerar din väg.
Känn hur kärleken och styrkan växer och frigör dig helt, det rör sig genom allt inom dig och runt dig.

Önskar dig en magisk Torsdag <3
Namaste Karolina & Änglarna


Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke