Budskap Onsdag 3/4 – Torsdag 4/4

0

Hej vackra själar! 🙂
Jag har haft fullt upp, så har inte haft möjlighet att göra budskap till er på några dagar. Vill också påminna om att ikväll är de djurhealing till alla djur igen, att vi skickar healing, ljus och kärlek tillsammans. Du är välkommen att vara med. Evenemanget hittar du här.
Nu kommer budskap till er.

Här kommer ny kunskap upp, att söka dig till områden/studier som intresserar dig och som du vill lära dig mer om.
Det kan vara så att du läser böcker om det ämnet, tittar på filmer eller kanske går en utbildning/kurs.
Om det är så att du har ett mål som du vill uppnå, ett arbete inom det andliga på något vis så kan det behövas gå en kurs, ta hjälp av en mentor, gå i en skola som ökar dina kunskaper.
Det kommer upp olika ämnen att lära mer om på olika vis, kanske är det att arbeta med djur på något vis, kost och hälsa, eller så kanske du själv har ett behov att åka på en retreat. Oavsett vad så leta mer information om det som intresserar dig och lär dig mer.
Oroa dig inte för pengar, din kompetens eller det som har med tid att göra.
Be dina änglar om hjälp och ha tillit. Dörren står öppen för dig precis vid rätt tillfälle, lita på det. Ta steg framåt med full tillit.

Om det känns som att det tar tid med en utbildning, så är det ju så att det är något meningsfullt du ger din tid till. Det är något som du kommer att ha nytta av i ditt arbete sen, och det ger dig ny visdom, nya vänner, ökat självförtroende och mycket spännande möjligheter framöver.
Det rör sig framåt.

Erbjudande
Det nedsatta priset gäller fram till söndag 7/4
Är du nyfiken på vad som kommer nu under våren?

Karolinas Special 300:- Ord. pris 350:- 
Du ger mig ett ord med vad du önskar få in i ditt liv, så ger jag dig budskap och vägledning.

Välkommen att boka här eller på mail anglarfinns@outlook.com
Om du vill boka någon av mina andra tjänster så hittar du de under fliken tjänster på min offentliga sida. 

Ha en underbar dag! <3
Namaste Karolina


Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke