Budskap Söndag 31/3

4

God förmiddag, nu är det äntligen sommartid! 🙂

Det är så fantastiskt att få känna solens strålar och värme, äntligen är det på väg åt rätt håll. Nu till budskapet, och budskap för stjärntecken kommer ut imorgon. 🙂

Dämpa inte dig själv för att passa in, det kommer som en påminnelse.
Fortsätt att låta ditt ljus skina starkt och kärleksfullt, oavsett om någon annan dämpar sitt eget ljus. Det kan till och med inspirera andra att komma ut i ljuset och vissa inte, fortsätt att skina ändå.
Om någon försöker att dämpa ditt ljus, så skaka av dig det och fortsätt att gå din väg i ljuset. Visa ditt ljus oavsett vem som går förbi dig.
Vissa kanske känner sig obekväma, och det beror på att de dämpar sig själv för att passa in.
Alla relationer oavsett om det handlar om en kärleksrelation, vänskap eller kanske i arbetet som är menade att hålla, kommer att hålla.

För dig som är inne på att manifestera något fantastiskt kommer att lyckas med det, och det som är viktigt är att tro på att du kan klara det.
Släpp tvivel på dig själv, du är kvalificerad, du är redo och förberedd.

Erbjudande
De nedsatta priserna gäller till och med idag Söndag fram till midnatt. 

Trekortsläggning 100:- Ord. 150:- 
Jag kikar på vad du är i just nu, och vad du behöver fokusera på för att uppnå det du önskar. Guidar dig framåt.

Vägledning 30 min 200:- Ord. 250:-
Jag ger dig vägledning och svarar på dina frågor på distans via text/chatt.

Välkommen att boka här eller på mail anglarfinns@outlook.com
Om du vill boka någon av mina andra tjänster så hittar du de under fliken tjänster på min offentliga sida. Betalas vid bokning.

Nu önskar jag dig en magisk fortsättning på söndagen!
Namaste KarolinaDela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Maria den

  Tror jag kan säga att jag vet att det inte är så att alla relationer som är menade att hålla håller. Tror inte det finns någon sådan trygg förvissning att vila i.

  • karolinaochanglarna den

   De relationer som inte håller är kanske inte menade att hålla hela livet. Det kan vara en period i bådas liv som är menat.
   Jag syftar på alla sorts relationer, inte bara i kärlek.
   Så om det är menat att hålla hela livet, så faller det inte bort.
   En tid efter kan det vara lättare att se, när vi har fått distans till det.
   Karolina

 2. Gull-Britt Eriksson den

  Jag behöver hjälp med att hitta tillbaka till mitt jag.

  • karolinaochanglarna den

   Du är välkommen att höra av dig till mig. ❤️ 🙏

Lämna en tanke