Budskap Måndag 18/3 – Onsdag 20/3

0

Hej vackra själar! 🙂

Jag hoppas att du hade en härlig helg. <3
Det hade jag, det var roligt att komma iväg en stund.
Min man Claes är också nöjd med resan, och den avslutades med att vi lyssnade på en riktigt bra trubadur. Vi sjöng för Claes och sedan sjöng trubaduren låten För kärlekens skull för oss, för han tyckte att vi utstrålade kärlek. Tacksam, det var vackert! 🙂
Nu till dagens budskap.

Det kan nu vara dags att fylla på med ny energi, fylla upp din bägare.
Om du inte känner att du har energi fullt ut så är det dags att stanna upp, vila och fylla på. Titta inte runtom dig för att hämta din energi, den hittar du i ditt inre. Vad ger dig näring? Hur återhämtar du dig? Vad är det som får din själ att blomma? Oavsett om det är yoga, simning, styrketräna eller att gå till ditt favorit café eller restaurang, så gör det. Tillåt dig själv att göra det för dig, för det är inte själviskt. Det som ger dig näring är din medicin, och när du gör det för dig så kan du även lättare ge näring till de du har runt dig.
Det här kan bero på att du går igenom en energihöjning, och i det så förändras mycket inom dig på många plan. Du minns, upptäcker mer och mer om vem du är och varför du kom hit.
Du kanske får upp inre bilder om dina tidigare liv, blir medveten om varför du är här. Du kan påverkas starkt fysiskt på många sätt.
Kom ihåg att jorda dig och att inte tänka för mycket på det.
Dela med dig av dina upplevelser med människor som även de upplever samma som dig. Omfamna det du upplever och skriv gärna ned du upplever och var uppmärksam på dina drömmar.
Du minns och din själ växer. Det kan vara så att i den här uppstigningen så kommer du att känna dig dragen till nya saker, som du känner ett kall till att göra. Det kanske är ett jobb/uppgift. Lyssna på den känslan.
Var öppen för att ta emot. <3

Erbjudande
Grupphealing på distans
Jag skickar distanshealing till minst 5 personer samtidigt.
Min healing är kraftfull, djupgående, effektiv, renande och stärkande.
Kostnad 100:- per person vid minst 5 deltagare.

Healing 30 min 300:-
Healing på distans

Jag är fullbokad den här veckan, så det finns några tider nästa helg.
Vill också att du ska veta att om du hamnar i en kris eller att du måste ha hjälp snabbt så tar jag emot så mycket jag kan. Så chansa och hör av dig. <3
Sen om du vill boka något annat av mina tjänster så hittar du det under fliken tjänster på min offentliga sida.
Du kan boka på min offentliga sida eller via mail anglarfinns@outlook.com
Betalas vid bokning.

Några av alla omdömen kan du läsa här

Det var fantastiskt o så starkt ❤
I början var det nästan så att det var rening i öronen. Kändes så mkt runt huvud och hjärtat. Ett tag på slutet var det som kroppen gungvibrerade. Det här var så härligt och välbehövligt. Vad härligt att änglarna är med 🙏
Tack tack finaste du 🙏 ❤ så tacksam 🙏

Åh tack tack tack så jättemycket fina❤️💗 jag kände att min hjässa och panlob blev jätte varm först och sen började det som “kittla” i hela kroppen, först i händerna och sen i hela kroppen och först var det som vågor som vibrerade i nåt i huvudet men sen efter ett tag så blev det bara ljust och lugnt och kändes jätte bra ❤️ ❤️

Började med att det kändes som bubblor som kom underifrån längs hela min kropp, killande känsla under fötterna. Började under fötterna och vandrade sakta uppåt. Kändes varmt å sen vart det kallt. Lite längre in i healingen såg jag en vit klänning midje partiet, såå vacker klänning. Sedan kände jag som ett tryck över solarplexus, ihållande en stund och det kom varmt och sedan kallt igen. Vidare längre upp vid halschakrat vart det som ett tryck igen och ville svälja flertalet gånger då jag upplevde det tungt. Det släppte efter en stund.
Det var en verkligt härlig healing, tusen tack ❤ ser redan fram emot nästa gång och nyfiken på vad som kommer under den ❤ Många kramar och riktigt duktig är du

Tack tack finaste ❤️🙏
Det var väldigt starkt över hela bröstkorgen. Så sköööönt. Tack tack 🙏🙏🙏🙏👼🌟

Helt underbart! 🙏🏻 Blev lugn och full med tillförsikt! Detta kommer gå jättebra! ❤️
Tusen tusen tack bästa Karolina! 😍❤️😍❤️😍

Det kändes bra och härligt. Pirrade o brände ut i fingrarna. Såg lila/violett och sen ett starkt vitt ljus flera gånger. Vid ett tillfälle var det som att jag ville dras in i det vita ljuset. Såg även lite grönt tror jag! 😍

Tack 😊♥️ Va härligt! Jag känner mig starkare, så healing har verkligen hjälpt mig framåt.♥️Så evigt tacksam för att du finns här och hjälper mig framåt♥️♥️♥️tack än en gång,det kändes bra ! Tog en stund sedan kom ljuset och lugnet!
Kraaaaam😘🌼♥️

Fantastiskt! Till en början en pirrande känsla av energi i armar o ben. När jag sen började säga ”jag förlåter” så fylldes jag med värme. Det var en annorlunda och befriande känsla! 💖


Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke