Budskap Fredag 15/3 – Söndag 17/3

0

Hej härliga Fredag och vackra själar! ❤️

Jag hoppas att du har en jättefin dag och helg. Just nu är jag på väg på en liten resa för att fira min man som fyller år imorgon. Så nu blir det avkoppling idag och imorgon. Alla ni som vill boka en läggning kommer att få svar senast på söndag, så det är bara att kontakta mig så tar jag emot bokningarna under helgen. Här kommer helgens budskap.

Jag får upp att fortsätta framåt med öppet hjärta, att fortsätta ha det öppet även om du helst skulle vilja stänga det. Även om du du blivit sårad tidigare, så tillåt ditt hjärta att vara öppet inför det du möter. Fortsätt att låta ditt hjärtas öppnas mer och mer. Se svårigheter eller motgångar som välsignelser, för något eller någon vill visa dig att det finns något annat som väntar på dig. Det kommer att ge dig mer av det som din själ längtar efter. Inom den närmaste framtiden så kommer du att välsigna det som du släppte och se att världen behöver dig. Gå varsamt framåt, och behandla dig själv med värme och kärlek. Du är omsluten av änglarnas kärlek.

Erbjudande som gäller till Söndag (tom 17/3)
Trekortsläggning 100:- Ord 150:-
Jag kikar på vad du är i just nu, och vad du behöver fokusera på för att uppnå det du önskar. Guidar dig framåt.

Trekortsläggning special 150:- Ord 350:- 
Här kikar jag på djupet, mer själsligt på vad som ligger inom dig och vad du vägleds att göra för att få insikter och svar på ett djupare plan inom dig. 
Det kan vara lite olika som kommer upp här, kan ha med tidigare liv att göra eller något som ligger djupt inom dig som ska upp till ytan för att läkas. Det kan ge dig många svar på dina funderingar. 

Passa på att boka (till detta pris) redan nu för jag är fullbokad nästan två veckor framåt.
Bokning på min offentliga sida eller på mail anglarfinns@outlook.com
Betalas vid bokning. 

Önskar dig en magisk helg! ❤️

Namaste Karolina & Änglarna 🙏

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke