Budskap Torsdag 14/3

0

God morgon torsdag! 🙂
Angående healingen till alla djuren igår, så var det magiskt.
Jag började med att trumma, och kort därefter så kom det in en kraftfull ängel som hjälpte till med alla djuren. Det visades som en film, och han ledde alla djur bort från det som inte är ren kärlek. Jag såg hur alla djuren samlades, och vi alla som deltog gav healing, ljus och kärlek.
Nu kör vi i strävan mot en bättre värld. Tack alla ni som var med, det var kraftfullt. Kärlek till er. <3 Ni får gärna vara med på nästa med, bjud gärna in fler. Tillsammans skapar vi mirakler.
Nu till budskapet.

Jag får upp att sätta gränser igen, och då är det en påminnelse om att lyssna inåt. Att följa det och tillåta dig att känna det du gör.
Kan känna att många är inne i en process, en utveckling och en längtan efter att verkligen säga nej men också ja till nya saker.
Om du säger ja till det du verkligen vill, så ger du av hela hjärtat.
Det som inte är av hela hjärtat dränerar dig på energi.
När du sätter tydliga gränser så vet andra vart du står, och då kan du ge på ett sätt som känns bra för dig. Lyssna på magkänslan, känns det bra för dig eller känns det fel? Där har du ditt svar.

Följ det som lyser upp dig, det som du känner är meningsfullt för dig.
Kanske har du upptäckt att du har svårt för samtal som är ytliga, relationer som inte känns bra, ditt arbete.
Du känner intuitivt att det finns mycket mer i livet än det, att det finns uppgifter för dig. Lyssna på din intuition, följ det som kallar på dig.
När du inte längre känner dig rastlös så vet du att du är på rätt väg.
Det är dags att kiva ut ur garderoben och lysa upp, och tänk inte på att försöka att passa in. Var den du är, omfamna ditt unika ljus som du kom hit för att dela. Ha roligt, slappna av och ta inte livet så allvarligt.

Erbjudande som gäller hela denna veckan (tom 17/3)
Trekortsläggning 100:- Ord 150:-
Jag kikar på vad du är i just nu, och vad du behöver fokusera på för att uppnå det du önskar. Guidar dig framåt.

Trekortsläggning special 150:- Ord 350:- 
Här kikar jag på djupet, mer själsligt på vad som ligger inom dig och vad du vägleds att göra för att få insikter och svar på ett djupare plan inom dig. 
Det kan vara lite olika som kommer upp här, kan ha med tidigare liv att göra eller något som ligger djupt inom dig som ska upp till ytan för att läkas. Det kan ge dig många svar på dina funderingar. 

Passa på att boka (till detta pris) redan nu inför nästa vecka, för denna veckan är jag fullbokad. 
Bokning på min offentliga sida eller på mail anglarfinns@outlook.com
Betalas vid bokning. 

Önskar dig en magisk dag! 
Namaste Karolina & Änglarna Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke