Budskap Onsdag 13/3

0

Hej vackra själ!
Idag snöar det, och jag personligen älskar sommaren.
Trots vädret idag så kommer snart våren. 🙂
Vill fråga dig om du vill vara med och skicka healing, ljus och kärlek ikväll till alla djur som inte har det bra?
Jag känner det att med all healing, kärlek och ljus som vi skickar till djuren gör en positiv skillnad. Tillsammans kan vi skapa mirakel. ❤
Isåfall så hittar du evenemanget på min offentliga sida.
Det finns två olika datum och kan du får du gärna vara med på båda.
Jag kommer att fortsätta med det regelbundet, för att hjälpa djuren.
Om du inte har skickat healing tidigare så gör även ljus och kärlek stor skillnad. Allas kärleksfulla deltagande gör positiv skillnad. Välkommen vackra själ. Nu till budskapet.

Jag får upp nya människor som kommer in. Människor som är menat att komma i detta livet, det handlar om bland annat läkning, att lära av varandra, hjälpa varandra, samarbeta på själslig nivå.
I det så kommer även glädje och att upptäcka nya saker om dig själv och livet. Reflektera över vad som inte stämmer överens längre med vem du verkligen är? Jag kan se mycket utveckling, och om du inte följer med i ditt flöde och förändringarna så kan du få känslan av att sitta fast.
Det är dags att vara den Du är och inte den som världen vill att du ska vara.
Det är lättare att omfamna den du verkligen är.
Släpp den du en gång var, det du en gång definierade dig med.
Det kan handla om jobb eller kanske en relation.
Omfamna den du verkligen är! ❤Erbjudande som gäller hela denna veckan (tom 17/3)
Trekortsläggning 100:- Ord 150:-
Jag kikar på vad du är i just nu, och vad du behöver fokusera på för att uppnå det du önskar. Guidar dig framåt.

Trekortsläggning special 150:- Ord 350:- 
Här kikar jag på djupet, mer själsligt på vad som ligger inom dig och vad du vägleds att göra för att få insikter och svar på ett djupare plan inom dig. 
Det kan vara lite olika som kommer upp här, kan ha med tidigare liv att göra eller något som ligger djupt inom dig som ska upp till ytan för att läkas. Det kan ge dig många svar på dina funderingar. 

Passa på att boka (till detta pris) redan nu inför nästa vecka, för denna veckan är jag fullbokad.
Bokning på min offentliga sida eller på mail anglarfinns@outlook.com
Betalas vid bokning. 

Önskar dig en magisk dag!
Namaste Karolina & Änglarna


Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke