Budskap Tisdag 12/3

2

God morgon! 🙂
Jag hoppas att du har en härlig morgon du vackra själ!
Här skiner solen vackert även idag, nu är vi på väg mot ljusare tider.
Låt ingen släcka ditt inre ljus, följ ditt hjärtas väg i ljuset.

I dagens budskap så får jag upp just det att inte låta någon släcka ditt inre ljus, fortsätt att skina. Det handlar om krigarkvinnan, att jobba i ljuset. Fortsätt att med hjärtat jobba mot harmoni och kärlek och lämna det/de som jobbar i lägre negativa energier.
Lämna de som inte vill andra väl, lämna de som vill förstöra för dig/andra.
Välj istället ljuset för det ger så mycket mer glädje och framgång.
Det handlar även om att vi som jobbar i ljuset får utstå en del negativitet från de som inte har nått ljuset, för att de har fastnat i ett mönster.
Att leva genom hjärta och själ kräver mod att övervinna sina rädslor.
Så rädslan kan vara det som står i vägen för våra största gåvor.
Ju mer motstånd vi känner inför att följa det som kallar, ju viktigare är det att följa det för att själen ska få utrymme att växa.
Ibland är rädslan ett tecken på att vi är på rätt väg.
Om du har en rädsla, så det du behöver är mod. Mod kommer ifrån att leva genom hjärtat. Tänk på dina rädslor som ett sätt att expandera, istället för att tänka att det håller fast dig.
Försök att se dina rädslor i ljuset, även om det kan kännas obehagligt så ser du att du faktiskt är på rätt väg. Kalla in vackra själar och stärk kärleken, modet och ljuset tillsammans. Följ ditt hjärta och stå i din kraft!

Erbjudande som gäller hela denna veckan (tom 17/3)
Trekortsläggning 100:- Ord 150:-
Jag kikar på vad du är i just nu, och vad du behöver fokusera på för att uppnå det du önskar. Guidar dig framåt.

Trekortsläggning special 150:- Ord 350:- 
Här kikar jag på djupet, mer själsligt på vad som ligger inom dig och vad du vägleds att göra för att få insikter och svar på ett djupare plan inom dig. 
Det kan vara lite olika som kommer upp här, kan ha med tidigare liv att göra eller något som ligger djupt inom dig som ska upp till ytan för att läkas. Det kan ge dig många svar på dina funderingar. 

Bokning på min offentliga sida eller på mail anglarfinns@outlook.com
Betalas vid bokning. 

Ha en magisk dag!
Namaste Karolina & Änglarna
Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Anette den

  Tack Karolina för detta fina budskap, är första gången jag är här och dagens budskap känns personligt. Just nu är allt hopplöst och jag svävar i stor ovisshet och ekonomisk otrygghet men jag har följt mitt hjärta och tror att allt elände måste få ett slut snart. ” Mod kommer ifrån att leva genom hjärtat “.

  • karolinaochanglarna den

   Varsågod fina du, och välkommen hit.
   Vad roligt att du hittade hit. <3
   Det kommer att vända för dig, det hjälper att släppa oro och ha tillit.
   Att be änglarna om hjälp. Se dig själv som lycklig och trygg, och bit för bit så förändras livet.
   Ja "Mod kommer från att leva genom hjärtat". <3
   Kram Karolina

Lämna en tanke