Budskap Måndag 11/3

2

Dagen började med strålande solsken, öppnade fönstret i änglarummet.
Den friska luften fyllde hela rummet, så skönt.
Fick upp ett vackert budskap igen och såg mig själv i en vacker gul klänning och någonting vackert på mitt huvud. Såg mig dansa någon speciell dans. Det var på samma plats som jag fick upp igår. Lägger upp den i bloggen lite senare. 🙂 Nu över till budskapet.

Det första jag får upp i dagens budskap är att det du är inne i nu, eller det som du planerar att skapa, är ditt livsverk och inte bara något som håller i sig under en säsong.
Om det är så att du springer väldigt fort framåt, skyndar och stressar så är det dags att stanna en stund. Stanna upp, se, uppskatta och hylla allt som du har skapat, uppnått, släppt och det du har upplevt innan du rusar in på nästa sak. Var i nuet och njut av att vara där du är.
Andas, samla ihop dig, slappna av. Få nya insikter, en nystart på något sätt i detta, uppskatta och fira. Bestäm dig för vad du vill uppleva härnäst.
Ha inte för bråttom, då kommer du inte att missa det.
Det kan också vara så att du precis har gjort klart ett större projekt, manifesterat något fantastiskt i ditt liv eller släppt ett sätt att vara.
Så nu är det tid för att tillbringa tid ute innan du hoppar in på nästa projekt.
Njut av dig själv, du har kommit långt.
Planera en semester, gå på massage, ta en lång promenad i naturen, åk iväg över en helg och samla ny energi.
Sen får jag också upp att rena dig, jorda dig eftersom att du är känslig för energier och kan lätt dra till dig det andra bär med sig. Det kan också innebära att du är högkänslig och därför behöver rena dig oftare.

Erbjudande som gäller hela denna veckan (tom 17/3)
Trekortsläggning 100:- Ord 150:-
Jag kikar på vad du är i just nu, och vad du behöver fokusera på för att uppnå det du önskar. Guidar dig framåt.

Trekortsläggning special 150:- Ord 350:-
Här kikar jag på djupet, mer själsligt på vad som ligger inom dig och vad du vägleds att göra för att få insikter och svar på ett djupare plan inom dig.
Det kan vara lite olika som kommer upp här, kan ha med tidigare liv att göra eller något som ligger djupt inom dig som ska upp till ytan för att läkas. Det kan ge dig många svar på dina funderingar.

Bokning på min offentliga sida eller på mail anglarfinns@outlook.com
Betalas vid bokning.

Önskar dig en härlig fortsättning på dagen! 🙂
Namaste Karolina och änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Thayna Silva den

  Än en gång kändes det som mycket av det du skrev nu i din blogg var riktad till mig.
  Detta med att inte ha bråttom, att slappna av, njuta…

  • karolinaochanglarna den

   Tack fina du, härligt att höra. <3
   Ja det gör mycket att stanna upp, slappna av, njuta och lyssna inåt.

Lämna en tanke