Vilken underbar start på dagen, i änglarummet

0

God morgon vackra själar!
Hoppas att du har en lika solig och vacker dag med kärlek.
Tidigt imorse så satte jag mig inne i änglarummet (arbetsrummet), slog på musik. Det börja de att komma upp bilder, ord, känslor och dofter i mitt inre och en helt magisk plats.
Kände starkt att börja att skriva, och kanalisera. Jag vill dela det med er.
Så tacksam, och det jag såg och kände i mitt inre är något som kallar.
Något som ligger långt tillbaka blandat med något som kommer i detta livet.
Det var som att få återuppleva det som ligger långt långt tillbaka. <3
En magisk känsla. Så här kommer det.

Tidig morgon långt tillbaka

Vi går i det vackra templet
det är tidig morgon
vi ser några munkar som förbereder inför morgonens ceremoni

Det doftar rökelse
Vi känner harmoni
vi skymtar solen som är på väg upp

Vi andas in och njuter
upplever den vackra naturen och friden
bland vackra palmer och helande energier

vi sätter oss och mediterar denna tidiga morgon
känner doften av rökelse,
denna vackra omgivning transformerar och helar

Den lyfter fram det som ska upp till ytan
vi öppnar upp, vi tillåter, vi omfamnar det

Vi minns, vi ser, vi känner

Karolina Angelwind

Dagens budskap kan du läsa här

Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke