Budskap Söndag 10/3

2

God morgon denna härliga Söndag! 🙂

Veckans sista dag och idag är det sista dagen för mitt erbjudande.
Det går att boka nu och lägga det lite längre fram om du skulle önska det.
Du hittar det längst ner i inlägget. <3
Sen vill jag också berätta att bilden jag valde till det här inlägget, har jag tagit här i huset där jag bor. Den är så talande och vacker och passar dagens budskap perfekt. 🙂

I budskapet idag handlar det om att se och skapa något vackert vart du än går. Uppmärksamma det vackra som du har runt dig, speciellt i naturen, och hör moder jords viskningar.
Du är kallad att tillbringa mer tid i naturen, för där finns de forntida hemligheterna. Moder jord viskar konstant, spendera tid att beundra hennes skapelser så kommer du att bli belönad med insikt och ett omfamnande. Så ge lite mer av din tid till att både uppmärksamma det vackra som finns och bidra även på ditt eget sätt.
Du kanske skapar något vackert själv, eller gör något vackert för naturen eller att du tar hem vackra blommor.
Varje gång du ger din tid till att skapa något vackert, så harmoniserar du planeten lite mer och du kan känna skillnaden i att vibrationen höjs.

Det handlar också om att kalla in din själsfamilj, de som förstår dig på själsnivå. De som är lika dig, de som vågar sticka ut och vara den de är.
De som är din utvalda familj. De kommer, de letar efter dig.
Om du inte har hittat de än så är det ett tecken på att de är nära.
För att de ska hitta dig och känna igen dig, så är det viktigt att du inte dämpar ditt ljus och låter dig verkligen bli sedd.
Om du redan har hittat de, så be om deras hjälp och stöd och kanske att utvidga ett större team på något sätt.
Känn in vad det är för sorts stöd och hjälp du behöver just nu.

Om det här känns djupt in i din själ, så kanske du är en av de i min själsfamilj?

Erbjudandet Gäller tom idag Söndag kl 00:00

Karolinas Vinterspecial 300:- Ord. 350:-
Du ger mig ett ord med vad du önskar få in i ditt liv, så ger jag dig budskap och vägledning. 

Healing 30 min 250:- Ord. 300:-
Healing på distans. 

Vägledning 30 min 200:- Ord. 250:-
Jag ger dig vägledning och svarar på din frågor via chatt. 

Kärleksläggning 300:-
Undrar du när kärleken kommer, eller har du andra frågor som rör kärleken i en nuvarande relation?
Kanske är det något som behöver rensas bort för att få fart på flödet.
Jag guidar dig framåt.

Kontakta mig för bokning

Ha en magisk dag!
Namaste Karolina & Änglarna
Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Thayna Silva den

  Detta med själs familj lät intressant.. Jag undrar när jag kommer hitta min 😉

  • karolinaochanglarna den

   Ja det är intressant, och din känsla kommer att berätta det för dig. 🙂
   Be änglarna att föra ihop dig med de.
   Jag har hittat några av min själsfamilj. 🙂

Lämna en tanke