Budskap Lördag 9/3

0

Godmorgon Lördag! 🙂
Att få vakna upp till en ny dag är jag tacksam för, det betyder nya möjligheter och glädje. Jag hoppas att du har en riktigt härlig dag.

I budskapet för idag, så kom JA upp igen. Det får jag upp som en påminnelse att säga ja till det som du faktiskt vill göra/uppnå, och även en kärleksfull spark i rumpan.
Det här är din resa du gör, så följ den vägen som ger dig det din själ längtar efter. Kanske är det något som har med dina tidigare liv att göra, ett sökande efter där du har varit tidigare.
Det kan kännas som en saknad, ett sökande efter något som kanske först inte går att sätta fingret på. Fortsätt att gå längs den vägen så kommer du att hitta dit du ska. Den här vägen kan du hitta i ditt inre, så stanna upp och vandra i ditt inre och sök efter svar där.
Den ena pusselbiten efter den andra faller på plats.
I detta så får jag även upp att det är viktigt att du jordar dig, antingen i naturen eller i meditation. Om du tillbringar tid i naturen så får du samtidigt frisk luft och ny energi, det renar.
Då kan du lättare skilja dina tankar och energier från andras, och då blandas det inte ihop. Det ger dig klarhet i dina egna känslor och tankar, och därmed kan du lättare säga ja eller nej till saker.
Så balansera dina energier i helgen och låt ingen dränera dig på energi.
Att du är känslig är en superkraft, och som all kraft så behöver den vårdas.
Så gå gärna ut och samtidigt känn naturens helande krafter.

Erbjudande Gäller tom Söndag 10/3

Karolinas Vinterspecial 300:- Ord. 350:-
Du ger mig ett ord med vad du önskar få in i ditt liv, så ger jag dig budskap och vägledning. 

Healing 30 min 250:- Ord. 300:-
Healing på distans. 

Vägledning 30 min 200:- Ord. 250:-
Jag ger dig vägledning och svarar på din frågor via chatt. 

Kärleksläggning 300:-
Undrar du när kärleken kommer, eller har du andra frågor som rör kärleken i en nuvarande relation?
Kanske är det något som behöver rensas bort för att få fart på flödet.
Jag guidar dig framåt.

Kontakta mig för bokning

Namaste Karolina & ÄnglarnaDela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke