Budskap Fredag 8/3

0

God morgon!
Nu är det fredag och helg igen! Jag tycker att veckorna går så fort, men så är det när det är full rulle. 🙂
Nu har jag lagt ut ett evenemang om att vi tillsammans kan hjälpa alla djuren i hela världen och i andevärlden. Så många djur har det svårt, så nu tänkte jag att vi på andligt vis kan skicka healing, styrka, kärlek och ljus tillsammans. När vi delar vår kärlek till dem, så växer det och tillsammans skapar vi mirakel. Evenemanget ligger uppe här.
Om du inte har facebook men gärna vill vara med så skicka ett mail till mig så berättar jag mer. anglarfinns@outlook.com

I gårdagens budskap handlade det om att sätta gränser och säga nej till det vi vill säga nej till.
I dagens budskap så handlar det om att säga Ja. Det betyder att nu när du säger nej till det som du inte vill göra så skapar du plats till bättre saker.
Så fundera på vad du vill säga ja till, vad är det du vill göra?
Börja med att säga ja till något som du dras till och skulle vilja göra mer av. Det kan också göra det lättare att säga nej till annat som inte känns bra.
Så fokus är att säga ja, och gå din väg utan att försöka att passa in.
Om du söker ett ja eller nej svar så är svaret ja.

Erbjudande Gäller tom Söndag 10/3

Karolinas Vinterspecial 300:- Ord. 350:-
Du ger mig ett ord med vad du önskar få in i ditt liv, så ger jag dig budskap och vägledning. 

Healing 30 min 250:- Ord. 300:-
Healing på distans. 

Vägledning 30 min 200:- Ord. 250:-
Jag ger dig vägledning och svarar på din frågor via chatt. 

Kärleksläggning 300:-
Undrar du när kärleken kommer, eller har du andra frågor som rör kärleken i en nuvarande relation?
Kanske är det något som behöver rensas bort för att få fart på flödet.
Jag guidar dig framåt.

Kontakta mig för bokning

Önskar dig en magisk Fredag!
Namaste
Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke