Till helgen så ska jag prova på intuitiv målning

0

Hur återhämtar du dig från en intensiv period?
Det är så viktigt och skönt med vila och återhämtning.
Känner ett extra stort behov av att meditera. I detta så ingår även healing, och såklart att trumma.
Att vara i naturen, och njuta av den friska renande luften gör också stor skillnad.

Jag har under de senaste månaderna känt starkt att jag vill måla, och speciellt intuitiv målning. Känner att det kallar på mig, och nu är det dags.
I helgen så ska jag göra slag i saken, känner en längtan.
Det är också ett sätt till återhämtning.

Kanske blir det något som jag kommer att visa er. 🙂

Det har varit mycket aktivitet runt mig och här hemma den senaste tiden, och har även fått till mig lite fräckare dikter/berättelser, och jag vet nog vem som är på besök.
Jag hann inte skriva ner de så nu ska jag ha med mig papper och penna vart jag än går. 🙂

Kärlek till dig
Namaste Karolina & ÄnglarnaDela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke