Budskap för Måndag 18/2 – Söndag 24/2

2

Hej vackra själar! ❤️
Nu kommer budskapet lite sent, det gäller för hela veckan.
Det är nämligen så att jag har jobbat extra hårt den senaste tiden, och behöver ta igen mig.
När det gäller budskap för alla stjärntecken så kommer jag att lägga ut det när jag får mer energi, och det ser jag fram emot. 🙂
Klicka här, så kan du läsa mer om vad som händer i mitt liv och vad min plan är.


I budskapet för den här veckan så får jag upp att kommunicera tydligt.
Någon situation i ditt liv kräver en väldigt exakt och försiktig kommunikation. Ta inte för givet att andra inblandade förstår vad du vill eller vad du behöver från dem. Diskussioner ansikte mot ansikte är att föredra, men om det inte är möjligt så försäkra dig om att ditt kommunikationssätt är väldigt genomtänkt.
Det kan vara så att det har varit en brist i kommunikationen, vilket skapar svårigheter för de inblandade. Genom att klara ut missförstånd helar du situationen så att alla kan börja röra sig framåt igen.
För några av er så är det något som du har bett om, som kommer att bli verklighet inom några månader.
Ha tillit, alla bitar behöver falla på plats innan det du frågar om löser sig på bästa sätt.

Ha en magisk vecka! 🙂
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke