Att tillåta sig att känna

0

Jag vill tacka er för fina kommentarer, kärlek och glädje som ni delar.
Det betyder mycket för mig, och jag är även tacksam att jag får möjligheten att ge vägledning och dela budskap till er.
Det är så fantastiskt med budskap från änglar, som alla som vill kan öppna upp för att ta emot. Tacksam för att ha fått mina gåvor, och det här tänker jag fortsätta med. ❤️
Att den vägen öppnades upp för mig betyder så mycket, och den har hjälpt mig i både glädje och sorg.

Vill också säga att jag är älskar det jag gör, att jobba med en av mina passioner. Att guida och hjälpa dig att helas, växa, känna glädje i ditt liv, komma framåt i ditt liv och lyckas att nå dina mål.
En del av det är också att reflektera över det som händer i ens liv, att stanna upp och lyssna, landa, våga känna det vi känner. Tillåta att känslor kommer upp till ytan.

Jag har jobbat hårt den senaste tiden, och förra veckan så skrek min kropp att vila. Lyssnar på kroppen, och det blev en helg med meditation och återhämtning.
Jag kommer att vara ledig den här veckan för återhämtning, och vill du boka in någon av mina tjänster inför nästa vecka redan nu, så är det bara att du skickar iväg ett meddelande till mig. Här kan du boka

I övrigt så vill jag berätta att min blogg har fått över 1000 000 läsare, så tacksam och glad. Ser fram emot att dela mer budskap, tankar, glädje och kärlek med er. ❤️

Här finns budskapet för hela veckan

Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke