Budskap Onsdag 13/2 – Torsdag 14/2

0


Här kommer jag med budskap till er vackra själar.
Jag önskar er alla en underbar dag och en jättefin alla hjärtans dag imorgon. ❤ Alla hjärtans dag ska ju vara varje dag. 🙂

Du kanske har försökt att få svar på dina frågor, eller en lösning på det du befinner dig i.
Den lösningen och svaren du söker kommer du att hitta när du vänder dig inåt i meditation eller kanske ett spirituellt inre arbete.
När du sitter i meditation, så ställ dina frågor, slappna av och lyssna.
Om det är något du önskar dig, så önska.
Du kan få det du önskar dig, det är viktigt att du tror!
Håll din optimism på hög nivå och visualisera det du önskar.
Lägg all pessimism och negativitet åt sidan och låt det ljusa och positiva lysa upp. Kom ihåg att när din uppfattning är att du förtjänar bra saker så drar du till dig glädje, och det leder i sin tur till överflöd.
Om du tvivlar på ditt eget värde så blir den energin starkare, och det hindrar glädjen att manifesteras.
Så tvivla inte, tro på dig själv och dina drömmar.
Tillåt glädjen att ta plats. ❤

Erbjudande Gäller t o m Söndag 17/2
Jag förlänger mina två tjänster, och naturligtvis så kan du boka någon av mina andra tjänster om du vill det. 

Karolinas Vinterspecial 300:- Ord. 350:-
Du ger mig ett ord med vad du önskar få in i ditt liv, så ger jag dig budskap och vägledning.

Healing 30 min 250:- Ord. 300:-
Healing på distans.

Här kan du boka

Namaste Karolina & Änglarna 🙏

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke