Budskap Torsdag 7/2-Fredag 8/2

0

Oavsett om du är inne på att starta eget eller redan har eget företag, jobbar med dig själv eller utvecklar något nytt så blir det en stabil utveckling för dig.
Det här känns som en fin utveckling som följs av mitt förra budskap som du kan läsa här.
Dina inre förändringar leder också till yttre positiva förändringar.
Var modig, låt din inre kraft komma fram och låt ingen få dig att tro att du inte klarar det du vill uppnå.
Du klarar det här klockrent, du är en ledare. Det handlar även om att vara ledaren över ditt eget liv, att fylla ditt liv med det Du önskar.
Ta fram dina ledaregenskaper och börja att skapa verklighet av dina önskningar.

Erbjudande 
Gäller t o m Söndag 10/2
Trekortsläggning 100:- Ord. 200:- 
Har du några hinder att ta dig över som du vill ha vägledning i?
Jag vägleder dig och ge dig verktyg som hjälper dig framåt. 

Vägledning 30 min (Via chatt) 200:- Ord. 250:- 
Då bokar vi en tid och du får ställa frågor som jag kikar på och förmedlar vad jag får upp för dig i övrigt som ska fram. 

Här kan du bokaÖnskar dig magiska förändringar!
Namaste Karolina & Änglarna


Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke