Budskap Tisdag 5/2 – Onsdag 6/2

4

Hej vackra själar!
Vill börja med att säga att det är kul att mina budskap för stjärntecken kan hjälpa er, ödmjukt tacksam och ser fram emot nästa gång. 🙂
Vill också berätta att på min offentliga sida så ska jag ha en utlottning där en person får gå min kurs Väck din inre glöd (på distans) utan kostnad. Ord. pris 650:-
Du är välkommen att vara med på utlottningen. Om du skrollar ned en bit på sidan så ser du inlägget.
Här hittar du sidan

Nu till budskapet ❤
Vad är det som inte stämmer överens längre med vem du verkligen är?
Här får jag en känsla av att det finns något i ditt liv som du behöver justera. Det handlar om en justering som leder till att du når den du verkligen är.
Det är också viktigt att säga nej till det som inte stämmer överens med den du är idag och det du vill uppnå.
Om du känner att du sitter fast, så kan det bero på att du säger nej till dig själv. Det är dags att säga ja till dig själv och släppa det som du inte definierar dig själv med längre.
Om du har lärt dig att vara den som världen vill att du ska vara, så börja att släppa det bit för bit och omfamna den du verkligen är.
Överlämna dig, släpp den du en gång var och gå modigt framåt för att vara den som du kom hit för att vara fullt ut.
Omfamna dina unika sidor, din humor, dina egenheter, din magi m.m.
Kanske har du vuxit ifrån vissa relationer (oavsett karaktär) eller omständigheter, och om det är så, så justera det så att det stämmer överens med den du verkligen är. Det är en naturlig del av livet att relationer förändras på olika sätt. Det kommer en ljusning, kärlek och förståelse och insikter med det och en ny början.

Erbjudande 
Gäller t o m Söndag 10/2
Trekortsläggning 100:- Ord. 200:-
Har du några hinder att ta dig över som du vill ha vägledning i?
Jag vägleder dig och ge dig verktyg som hjälper dig framåt.

Vägledning 30 min (Via chatt) 200:- Ord. 250:-
Då bokar vi en tid och du får ställa frågor som jag kikar på och förmedlar vad jag får upp för dig i övrigt som ska fram.

Här kan du boka

Önskar dig en magisk fortsättning på dagen! ❤
Namaste Karolina & Änglarna
Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Precis vad jag fick i en läggning i går….Vem är jag ???

  Har lite att kämpa fram inom mig själv nu, Tack

  Stefan Thulin

  • karolinaochanglarna on

   Då var det meningen att du skulle se mitt budskap med. <3
   Varsågod, det kommer att gå bra och ger dig djupa insikter och svar.
   Kram Karolina

 2. Läste något idag som jag fastnade för några fina ord. Älska ditt hjärta som slår för dig så länge du lever. Tycker det var så fint. Vi är många som upplevt tuffa tider i våra liv där kärleken både till oss själva och livet inte finns med längre och glömts bort. Just kärleken är viktig till oss själva för att kunna ge och ta emot kärlek. Så älska ditt hjärta som slår för dig. Jag är inte ung även om jag känner mig ung 64 år ung kärring haha. Ändå skall universum ha mig ut med musik och hjälpa andra med drömtolkningar. Min röst är inte ung eller har höga toner. Men ja jag går och gör det jag ska göra så länge mitt hjärta slår för mig. Ung eller gammal alla behövs.Tack för fina och tänkvärda ord. Så länge hjärtat slår…💖

  • karolinaochanglarna on

   Tack vad fint och så sant. Så är det ju, det väcker mångas hjärtan. <3
   Precis och tuffa tider är vi många som har upplevt, kärleken helar bit för bit.
   Fina du, åldern är bara en siffra. 😀 Universum visar dig vägen och öppnar vägar som är som gjort för dig.
   Sant, alla behövs. Njut och fortsätt att dela din fina kärlek och glädje.
   Varsågod och tack själv <3
   Kram Karolina

Lämna en tanke