Budskap Lördag 2/2 – Söndag 3/2

2

Hej vackra själar! ❤

Hoppas att du har en härlig helg. Här är det bra, och längtar efter den vackra våren. 😍

Medans vi väntar på våren så ska ni få budskap. ☀

Du är på väg till en helig plats, det kan vara både en fysisk plats och även i ditt inre. Det handlar både om dina andliga och mediala gåvor men även andra gåvor som utvecklas. Vad behöver du för att komma till den heliga platsen? Även om det kan kännas skrämmande, så ser du när du kommer dit att det är mer magiskt än vad du kunde tänka dig. Då släpper dina rädslor och du ser både på dig själv och livet på ett nytt sätt, och mer öppet än tidigare. Känner även att tillåta dina gåvor att öppna upp, oavsett om det gäller andliga, mediala eller något annat. Det hjälper att meditera, gå kurser eller läsa böcker och lära dig på egen hand. Om du inte vet vad ditt livssyfte är så meditera och fråga änglarna, och kom ihåg att får du inte svar på en gång så ge inte upp. Tids nog så kommer det upp för dig. ❤ Bry dig heller inte om vad andra tycker och tänker om dig, för det spelar ingen roll. Gör det som känns rätt för dig, och släpp taget om de som inte vill dig väl. ❤

Delar också mitt erbjudande som gäller t o m imorgon söndag 3/2.
Healing på distans 30 min 250:- Ord. 300:- 
Här kan du boka

Kärlek till dig

Namaste Karolina & Änglarna 🙏

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Lisbeth Minni Pettersson den

  Tack Karolina jag längtar att få komma till den heliga platsen. Jag önskar dig en bra helg. Kram

  • karolinaochanglarna den

   Varsågod fina. ❤ Till den platsen kommer du, låt det dina gåvor att blomma fram.
   Tack, det önskar jag dig med. ❤☀
   Kram Karolina

Lämna en tanke