Budskap Fredag 1/2

2

Nu är det Fredag och nytt budskap! 🙂

Förutom de magiska energierna som omsluter oss, så får jag upp att skydda dina energier, att klippa energiband till ditt förflutna och även det i dagsläget som håller dig tillbaka. Det visas som att något behöver släppas för att du ska nå de här magiska energierna till fullo.
Det handlar om människor och situationer som tar din energi.
Att släppa allt det som inte gynnar dig längre.
Vad och vem är det som dränerar dig?

Tillåt inte att någon tar din energi, skapa en skyddande bubbla runt dig när du behöver skydd och gärna varje kväll innan du ska sova. Då vaknar du mer utvilad och har mer energi.
Energibanden som skapas mellan människor, platser, saker, och olika tillställningar är viktigt att känna in.
Lyssna på din kropp, är det något som tynger ner dig efter det, då är det dags att rena dig och klippa energiband.
Din energi är helig, så behandla dig själv och din energi så.

Ge av din tid till att rena dig regelbundet.
Du kanske har gett bort din energi många gånger under ditt liv, eller under långa perioder. Det är viktigt att du tar tillbaka din energi, och klipper band och kanske tar emot healing och mediterar.

Släpp det som du inte ska bära med dig längre.
När du gör det här så kommer du att märka att andra områden av ditt liv kommer att börja att falla på plats, och du får ett flöde i ditt liv.

Delar också mitt erbjudande som gäller t o m nu på söndag 3/2
Healing på distans 30 min 250:- Ord. 300:-
Här kan du boka

Önskar dig en magisk dag!
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Masi den

  Tack för vägledningen , fina du❣️🧚💫💎

  • karolinaochanglarna den

   Varsågod fina du 💕
   Kram Karolina

Lämna en tanke