Budskap Torsdag 31/1

0

Hej vackra själar! 🙂
Det var fantastiskt roligt att lägga ut veckobudskapet för alla stjärntecken igår. Om ni skulle tappa bort det under veckan, och vill läsa igen så ligger den fastnålad längst upp på min offentliga sida, och den hittar du här. 

I budskapet för idag så får jag upp magiska energier och nu kan du förvänta dig mirakel. Det är en ny väg som har öppnats upp för dig och din förmåga att manifestera har ökat. Det är en bra tid att fokusera på dina önskningar. Om du är osäker på vad du verkligen vill, så meditera eller gör en ritual.
Även om du kan känna dig osäker, så är allt som förändras för det bästa.
Det som förändras i ditt liv hjälper dig att lämna det bakom dig som inte gynnar dig längre.
Det du lämnar bakom dig är nu fullbordat. Det ligger en välsignelse i den här förändringen.
Det får dig även att växa, lära, blomma och skapa nya relationer.
Nyckeln i det här är att fortsätta att andas och att gå in i det nya med glädje.
Kom ihåg att universum ger dig det du är redo för, du har kvalifikationerna!

Här är några av mina tjänster. Priserna gäller t o m idag.

Karolinas vinterspecial 300:- Ord. 350:- 
Du ger mig ett ord med vad du önskar få in i ditt liv, och jag ger dig budskap och vägledning.

Kärleksläggning 250:- Ord. 300:- Undrar du när kärleken kommer, eller har du andra frågor som rör kärleken? Kanske är det något som behöver rensas bort för att få fart på flödet. Jag guidar dig framåt.

Vägledning 1 timme via chatt 500:- 
Vägledning 30 min via chatt 250:- 

Vägledning 30 min via chatt + Healing på distans 30 min 500:- Ord 550:- 

1 änglabudskap i veckan i 2 veckor. 300:- Ord 350:- 
Budskap att ha med dig i ditt dagliga liv under veckan. Änglarna vägleder dig när det uppstår några hinder eller frågor under veckan. Det kortet hjälper dig också att få veta vad änglarna vill att du ska veta inför din kommande vecka.

Namaste Karolina & Änglarna


Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke