Budskap Onsdag 30/1

0

I budskapet för idag så kommer ängeln Serena upp, och hon är överflödets ängel. Du kommer att få pengarna som du behöver. Överlämna alla dina bekymmer och din oro till änglarna. Ju mer du överlämnar den här situationen till universum, desto mer öppen blir du. Din öppenhet – i form av utsträckta armar – välkomnar gåvorna vi kommer med till dig. När du oroar dig, dock, sluter du dig. Då blir det svårare för oss att överlämna dina gåvor. Du lägger inte märke till dina gåvor, eller så knuffar du bort dem. Ditt finansiella stöd kommer på oväntade och kreativa sätt. Ett av skälen till att du oroar dig är att du inte vet hur dina pengar ska komma till dig. Du kan släppa denna oro genom att helt och hållet lita på änglarnas vishet och omhändertagande. Lägg märke till dina återkommande tankar, känslor och idéer. Det är vårt sätt att kommunicera gudomlig vägledning med dig. När du följer dessa gudomliga order kommer din leverans till dig på änglavingar, utan försening eller förbehåll. Ju mer du kan slappna av och ha tillit, desto fortare kan vi överlämna dessa gåvor till dig.

Jag vill också dela mitt erbjudande ❤ Priserna gäller t o m imorgon Torsdag 31/1

Karolinas vinterspecial 300:- Ord. 350:- 
Du ger mig ett ord med vad du önskar få in i ditt liv, och jag ger dig budskap och vägledning.

Kärleksläggning 250:- Ord. 300:- Undrar du när kärleken kommer, eller har du andra frågor som rör kärleken? Kanske är det något som behöver rensas bort för att få fart på flödet. Jag guidar dig framåt.

Vägledning 1 timme via chatt 500:- 
Vägledning 30 min via chatt 250:- 

Vägledning 30 min via chatt + Healing på distans 30 min 500:- Ord 550:- 

1 änglabudskap i veckan i 2 veckor. 300:- Ord 350:- 
Budskap att ha med dig i ditt dagliga liv under veckan. Änglarna vägleder dig när det uppstår några hinder eller frågor under veckan. Det kortet hjälper dig också att få veta vad änglarna vill att du ska veta inför din kommande vecka.

Du når mig lättast här  eller på mail anglarfinns@outlook.com
Betalas vid bokning.

Vill också berätta att utöver dessa budskap så kommer jag med ett nytt spännande budskap varje vecka som gäller hela veckan. Håll utkik! ☀

En sak till, jag kommer att svara på alla bokningsförfrågningar under dagen. ☀

Ha en härlig dag! ❤

Namaste Karolina & Änglarna 🙏

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke