Budskap Lördag – 26/1 Söndag 27/1

2

Här kommer budskap både för idag och imorgon. ❤️

Ängeln Astara

Du förtjänar det bästa. Sträck dig efter stjärnorna med dina drömmar och önskningar, och kompromissa inte. I det förflutna har du nöjt dig med mindre än du ville ha och inget mer. Jag är här för att höja din standard. Jag är också här för att visa att du inte behöver lida på något sätt. Det är inte själviskt att önska ett bättre liv. Ju mer du rar emot, desto mer kan du ge till andra. När du tillåter oss att ge till dig förses du också med alla nödvändiga verktyg för ditt livssyfte. Du inspirerar även andra när du visar att den andliga vägen ger dig allt stöd du kan tänkas behöva. Änglarna vill att du ska njuta av livet. Lycka är en helig del av din gudomliga uppgift. Vad vi än kan göra för att föra in glädje och frid i ditt liv, var snäll och be om det. Vi har sett ett motstånd från din sida för att be om hjälp. Kanske har du känt att du inte förtjänar bra saker eller att du då skulle ta ifrån någon annan om du tog emot vår hjälp. Gud känner dock till bara överflöd och människorna är de enda som tror på brist. Detta kort är en påminnelse om att Gud och Änglarna endast kan ingripa om du ber om vår hjälp.

Önskar dig en magisk fortsättning på helgen! ❤️

Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke