Budskap Torsdag 24/1

0

Idag får jag upp andlig tillväxt, uppenbarelse. ❤️
Den här tillväxten får dig att se viktiga sanningar, och det gör att du ifrågasätter vissa delar av ditt liv som du kanske har tagit för givet tidigare. Du har fått insikter som gör att du på nytt överväger dina val.
Vad som en gång fick dig att känna dig bekväm kanske får dig att känna dig obekväm. Den utvecklingen som du upplever kommer som en bekräftelse till dig på att ta tid på dig att göra livsförändringar och justeringar.
Låt de förändringarna du vill göra sjunka in. Du kommer att veta när ska ta nästa steg.

Den uppenbarelsen du har fått till dig, kommer att hjälpa dig att göra positiva förändringar på ett hälsosamt och naturligt sätt. Dina insikter kommer att leda dig rätt, utan stress eller oro.

Känner också att den förändringen du är i nu, eller som du överväger är en del av din andliga tillväxt.
Det kommer att leda till fantastiska saker och välsignelser längs vägen, även om du möter utmaningar på vägen.
När det blir en lösning på det så kommer du att veta att du är så stark.
Det kommer också att tvinga dig att lämna din comfort zone och du kommer att nå en djup nivå av styrka som du inte visste att du har.
Den styrkan är både harmonisk och kraftfull, och den hjälper dig att lära nya livsläxor, och även att släppa gammal smärta och förlåta ditt förflutna.

Önskar dig en härlig fortsättning på dagen!
Namaste Karolina & Änglarna ❤️

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke