Tystnaden är inte tom

2

Jag sitter här i mitt arbetsrum och tittar ut och ser stora snöflingor sakta svävar förbi fönstret.
Det får mig att reflektera över att inte ha så bråttom, att var sak har sin tid.
Just i de ögonblicken när vi stannar upp och ser oss omkring så ser vi det vackra som livet ger oss.

Om det är något som vi verkligen vill ha, så kommer det till oss om det är menat för just oss.
Om inte så kommer det något som blir ännu bättre, och det ser vi i slutändan när vi ser tillbaka på det som vi tidigare trodde var menat.

Att stanna upp och känna harmoni i tystnaden, lyssna, reflektera, bara vara ger oss svar.
Tystnaden är inte alls tom, ur det så växer det nya fram.
Tillåt allt komma när det ska, och låt kärleken växa.

Namaste Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Hej. Jag är med veten om det är evigt tjatter i osynliga . Har ofta tyst. Men där är i från som inte gör handling från energi källaren . Jag klarar mig ut märkt nämligen. Så är vilket som anser ju jag . Energin är enorm . Men man vänjer sig som i mycket annat. el av tar åter stå se märks. Men vart så i många år. Och visste det som ung redan.

Lämna en tanke