Budskap Onsdag 23/1

0

Nu kommer budskapet lite sent, men här är det. 🙂

Nu handlar det om mod, du får en kärleksfull påminnelse om att du har det mod du behöver för att skapa förändringar.
Allt som du har varit med om i ditt liv har lärt dig att klara av och vara stark i att möta det okända.
Du har också lärt dig att vara positiv och att ha tillit är nödvändigt för att komma över rädsla eller besvikelser.
Ta den här förändringen en minut i taget, och försök att inte titta så långt framåt, och speciellt om du får ångest av att förutspå framtiden.
Trots allt så kan du planera inför framtiden, men det som du har just nu är nuet, ta vara på det.
Ta steg framåt mot det resultat du önskar och kom ihåg att du kommer att ha allt du behöver på varje steg du tar.
Det handlar också om att möta dina rädslor och att bryta dig loss från din comfort zone.

Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke