Budskap Tisdag 22/1

2

Nu är det dags att slappna av göra något roligt. Som gårdagens budskap förmedlade lyckosamma möten och positiva äventyr, så kan det vara bra att släppa loss mellan varven.
För att hålla din energi hög och kreativiteten på topp, så gör något roligt så att dina energier får flöda fritt.
Det skapar också just mirakler och manifestation. Det får dig att skaka om dina rutiner för att få dig att se vad som verkligen är viktigt och vad som inte är viktigt.
När du gör något roligt så öppnar du ditt hjärtchakra, det är som en magisk form av meditation som öppnar upp din själ för att ta emot kreativ visdom. Var gärna ute i den friska luften för det ger dig extra glöd till dina idéer.

Ha en magisk dag!
Namaste Karolina & Änglarna ❤

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke