Budskap Måndag 21/1

0

Nu förmedlas det nya idéer som kommer till dig, så var uppmärksam på det du får till dig.
Nya energier och nya idéer klingar starkt nu. Du har också möjlighet till lyckosamma möten som tar dig på nya positiva äventyr. Det är en väldigt bra tid att starta nya saker, där du självklart följer din inre vägledning och forskar i det. Du kommer att se att dörrar öppnas lätt för dig, och det ger dig extra förtroende och entusiasm.
De förmedlar att öva dig på att ta emot det goda med tacksamhet. Vet också att det finns ett hav av överflöd, så ha tillit och känn tacksamhet.

Önskar dig en härlig fortsatt måndag! ❤️
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke