Vad är vackert?

0

Vad är vackert?

Lyssna gärna på den här musiken medans du läser, om du vill. ❤

För mig är det vackert med tacksamhet, ödmjukhet, kärlek och att glädjas med andra och mycket mer.
Naturen är vacker, och att ta vara på de gåvor vi alla har fått.
Vi alla har vackra gåvor, även om vi inte har upptäckt allt ännu.

Att jobba i ljuset och kärleken, bry sig om andra och glädjas med andra i deras glädje, och hjälpa andra att hitta glädjen i sitt liv. Hitta den där gnistan som finns där, och om det känns som att den inte finns, så går vi in djupare och hittar den.

Det är en av de vackra saker i livet som ligger starkt inom mig.
Jag är ödmjukt tacksam över att jag har fått gåvan att hjälpa andra att hitta den där livsgnistan, och magin som gör att livet förändras till något vackert om det har varit svårt.

Jag har hjälpt människor både via min kurs som jag håller i “Väck din inre glöd” i snart ett års tid, och även vägledningar, andekontakt, djurkommunikation och healing i många år.
Är som sagt ödmjukt tacksam och jag känner starkt att det är mitt kall att jobba med människor och djur, och jag ser hellre möjligheter än att det skulle vara omöjligt att komma framåt oavsett vad det handlar om.
Det finns alltid en väg framåt, hur svårt det än kan kännas.

Jag vill visa er något som jag fick idag av en kursare, som är så vackert.

Hej vill bara säga att när jag går tillbaka och läser vägledningen jag fick av dig blir jag stark och harmonisk! 😇🙏 Du har en fantastisk gåva Karolina tack för att du delar med dig🙏 önskar dig en finfin söndag ❤

Önskar dig en magisk fortsättning på Söndagen!
Namaste Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke