Budskap Söndag 20/1

0

Idag känner jag att du ska tillåta dig själv att ta emot av andra, som ger dig från hjärtat.
Känn ingen skuld för att du tar emot, för det ges av kärlek.
Du ger andra så mycket, och du gör det med glädje. Nu får du ta emot av andra som ger dig med glädje.
Så låt andra ge dig, för när du tar emot så ger du de en gåva av att du tar emot.
Det balanserar också dina kvinnliga och manliga energier. Det gör också så att du flyter med i livets flöde, och stagnerad energi löses upp. Du får in överflöd, nya möjligheter och kreativa idéer.
Får du healing så ta emot, det är ett kraftfullt steg i din manifestations process.

Här kan du läsa dagens inlägg om vad som är vackert för mig

Önskar dig en fin fortsättning på Söndagen ❤️
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke