Budskap Torsdag 17/1

0

Idag får jag upp att njuta av livet, livets sötma.
Vad är livets sötma för dig?
Nu vill änglarna att du ska behandla dig själv med ömhet. Ge dig själv belöningar och var snäll mot dig själv.
Pressar du dig för hårt med en syn på att livet bara är jobb och ingen lek?
Var god mot dig själv och ta dig lite ledighet för att leka och njuta av frukterna av ditt arbete!
Din skyddsängel kommer också att hjälpa dig att införa sötma i dina förhållanden, som att tala utifrån kärlek, handla utifrån godhet, ge uppriktiga komplimanger och vara eftertänksam. När du ger den här omtanken till andra får du med all säkerhet tillbaka i överflöd. Änglarna hjälper dig att bli nykär i livet och njuta av dess rika sötma.
Om du upplever att du har hårdnat genom dina erfarenheter så kan din ängel hjälpa dig att sänka din gard..och ändå vara trygg, skyddad och respekterad.

Jag vill också dela med mig av mina tjänster  ❤
Dessa priser gäller t o m 31/1

Karolinas vinterspecial 300:- Ord. 350:- 
Du ger mig ett ord med vad du önskar få in i ditt liv, och jag ger dig budskap och vägledning.

Vägledning 1 timme via chatt 500:- 
Vägledning 30 min via chatt 250:- 

Vägledning 30 min via chatt + Healing på distans 30 min 500:- Ord 550:- 

1 änglabudskap i veckan i 2 veckor. 300:- Ord 350:- 
Budskap att ha med dig i ditt dagliga liv under veckan. Änglarna vägleder dig när det uppstår några hinder eller frågor under veckan. Det kortet hjälper dig också att få veta vad änglarna vill att du ska veta inför din kommande vecka.

Du når mig lättast här  eller på mail anglarfinns@outlook.com
Betalas vid bokning.

Ha en magisk dag!
Namaste Karolina & Änglarna ❤

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke