Budskap Onsdag 16/1

0

Nu kommer det budskap för idag Onsdag 🙂
Jag har haft fullt upp med att göra iordning mitt arbetsrum. När det är klart så kommer jag att ta emot sittningar och även behandlingar på plats som healing bland annat, och något mer som jag kommer att berätta om när allt är klart.
Det blir magiskt. 🙂

Nu till budskapet, nu är det fokus på lugn och att skapa tid för avslappning och att njuta av tid med dig själv.
Att ta hand om dig själv. Om du har ett fullt upp med sysslor, så är det dags att ta en paus från det.
Om du har möjlighet att bada i saltvatten om du tex är utomlands i värmen så är det ett väldigt bra tillfälle. Annars kan du tappa upp ett bad hemma med tex himalayasalt och tända ett vitt ljus, och låta vattnet rena dig från känslomässiga och fysiska gifter. Se till att även ditt hjärtchakra är under vattnet så att känslomässiga gifter renas.
Det ger dig ett magiskt energiskifte och du känner dig som ny.

När du ligger i badet så titta på ljuset så tänk på vad du vill, det vita ljuset förstärker dina tankar och känslor.
Fokusera enbart på vad du vill och inte på det du är rädd för.
Låt saltvattnet skölja bort tvivel som skulle kunna blockera din manifestation.
Be ljuset att upplysa ditt sinne med tillit och positiva förväntningar.
Njut av den här avslappningen, och ha tillit att dina änglar hör dina önskningar och att de blir besvarade.

Jag vill också dela med mig av mina tjänster  ❤
Dessa priser gäller t o m 31/1

Karolinas vinterspecial 300:- Ord. 350:- 
Du ger mig ett ord med vad du önskar få in i ditt liv, och jag ger dig budskap och vägledning.

Vägledning 1 timme via chatt 500:- 
Vägledning 30 min via chatt 250:- 

Vägledning 30 min via chatt + Healing på distans 30 min 500:- Ord 550:- 

1 änglabudskap i veckan i 2 veckor. 300:- Ord 350:- 
Budskap att ha med dig i ditt dagliga liv under veckan. Änglarna vägleder dig när det uppstår några hinder eller frågor under veckan. Det kortet hjälper dig också att få veta vad änglarna vill att du ska veta inför din kommande vecka.

Du når mig lättast här  eller på mail anglarfinns@outlook.com
Betalas vid bokning.

Önskar dig en magisk fortsättning på dagen! ❤
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke