Budskap Onsdag 9/1

0

Hej vackra själar! 

Meningsfulla händelser, som är menade 
De du möter är menat på ett eller annat sätt, var uppmärksam på människorna du möter eller om du råkar höra något samtal tex på bussen eller på någon annan plats.
Det är inget du behöver söka efter, var bara uppmärksam, du kommer att veta när det är något som är menat för dig.
Det är svar på det du har bett om, änglarna vägleder dig och ger dig svaren.
Det kan finnas dolda budskap till dig när du lyssnar.

Kan också vara något du läser, något som är svaret till dig och likaså här så kommer det utan att du behöver leta. Ju mer du uppmärksammar det när det kommer, ju närmare dina svar kommer du.
Det kan också vara så att du hör samma mening flera ggr på samma dag, eller något annat som upprepas.
Fortsätt att sända ut positiva tankar, alltså positiva energier så drar du till dig precis det, och du kommer närmare dina önskningar. De magiska energierna fortsätter.
Som en magisk energistråle, som ökar din optimism och tillit.
Tillåt de magiska energierna att flöda, skapa ett mästerverk som speglar ditt högre jag.

Namaste Karolina & Änglarna 🙏

 

 


			
										
							
Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke