Känner du de magiska energierna?

2

God kväll! 🙂

Känner du de magiska energierna?
Jag får till mig att skriva ett inlägg till er, det är en liten fortsättning och fördjupning av mitt budskap för helgen, som du kan läsa här. 
Har känt av de här magiska energierna redan ett tag, och det är extra starkt nu. Känner att det tar fart nu, och vi får en kärleksfull spark i baken. Jag känner att ta vara på de här energierna och gör din helg och även fortsättning magisk.
Jag har bett änglarna om budskap, och de frågar dig “Vad är allra viktigast för dig, för att släppa fram din magi och magiska stunder?”
Mer magi där du känner att du kan uppnå dina mål?

Det kan du definitivt lyckas med, så vad är magi för dig?
För mig finns det inget bestämt som är magi för alla, det gäller att hitta det som är magi för var och en av oss.
När vi har hittat det så vet vi bara.
Njut av varenda sekund av det, och  ha tillit till att det utvecklas precis som det ska.

Om du fortfarande inte har fått ditt svar, så prova med att lyssna på musik som öppnar ditt hjärta.
Ät hälsosamt, var ute i naturen för att få frisk luft.
Be om änglarnas närvaro och budskap, stanna upp och känn in.
Låt stillheten ge dig svar, så klarnar det.

Förutom detta så förmedlar änglarna att ta emot deras hjälp, att de finns med dig.
Så stanna upp och ta emot budskap.
De kan också ha lättare att nå dig när du mediterar, eller i dina drömmar.
Be de om det.

Prova nya saker, och släpp gamla vanor hjälper också. 😉

Nu önskar jag dig en helg fylld med magi och glädje  ❤

Namaste Karolina

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke