Nytt fantastiskt år, nu gör vi detta till ett magiskt år!

2

God morgon vackra själar och God Fortsättning på det nya året! 🙂

Hoppas att du har fått en fin start på årets första dagar.
Vill be om ursäkt för att jag inte har bloggat eller lagt ut budskap till er på ett tag, men det har sina orsaker.
Har mycket att berätta, får ta det i olika delar, annars så blir det en hel bok. 😉
Jag gick upp före tuppen imorse och satte mig i mitt arbetsrum med en kopp te, och härlig musik.
Mitt arbetsrum håller jag och min man på och fixar till, och jag ska utöka mina tjänster med ytterligare en sak som ni kommer att få reda på när det är klart.

Jag ser fram emot det här nya året, att skapa ett riktigt bra år.
Sitter och reflekterar över hur förra året såg ut, och det var ett tufft år men även mycket glädje.
En del av den jobbiga biten som hände, slutade lyckligt trots allt var när min pappa dog på akuten men vaknade upp igen. En del av er vet redan vad som hände men för vissa är det nog nytt, för jag hade inte orken då att blogga om det.
Sist jag bloggade om pappa, så var det farsdag som vi firade och dagen efter så skulle han åka till Umeå, och göra ett klaffbyte. Operationen gick bra och han fick även en tillfällig pacemaker, men den tog de bort innan de flyttade honom till Sundsvalls sjukhus. Sen fick han komma hem efter en dag.
Sedan efter en dag hemma så svimmade han vid köksbordet och fick väldigt ont i magen, och hade en puls på 40, och det var riktigt illa.
När ambulansen kom så sa han att han kanske har en propp i magen, men de sa att det trodde de inte.
De tog med honom till sjukhuset och vi tog bilen efter och väl på sjukhuset, så fick vi bara gå in en och en så vi skickade in mamma.
Jag fick ett sms av mamma där hon skrev att hans puls är på 30. Han sa till mamma “Nu dör jag, och började att rossla”. Sen lyckades de att få igång hans hjärta och nu har han en permanent pacemaker. Vi har också fått veta att han hade en propp i magen. En stressande tid för alla inblandade och han kämpade, och vi kämpade.
Jag vill åter igen tacka er alla som hjälpte mig med healing och alla ni som skickade ljus och kärlek. <3
Ni är fantastiska!

Nu ska det här nya året bli ett fantastiskt år, och ett år av helande både för oss själva och andra.
Ska vi bestämma det? 🙂 Nu gör vi framtiden magisk!

Nu ska jag komma igång med budskap, har nya spännande idéer. 🙂

En sak till, jag har förnyat mig och det känns toppen så nu har jag långt hår igen. Jag kanske rakar huvudet någon gång igen men nu vill jag ha långt hår. Det var nyttigt att raka bort allt känner jag, det har hjälpt mig att växa och helas. Trivs både i rakat och med långt hår.

Ha nu en underbar dag!

Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  • karolinaochanglarna on

   Tack, fina du. Det är skönt och roligt att vara tillbaka.❤️
   Ja tur att det gick bra för pappa.❤️
   Kram Karolina

Lämna en tanke