Budskap Söndag 11/11

2

Dagens Budskap och även farsdag idag, grattis till alla pappor och även till dig som är husse. Jag vill också sända änglarnas kärlek till dig som har din pappa eller barn på andra sidan, stanna upp och känn kärleken som de förmedlar. ❤ Idag ska vi åka och fira min pappa, och imorgon så åker han till Umeå för hjärtoperationen som är på tisdag. Skönt att det blir den mildare varianten, så ber vi att änglarna är med honom hela vägen. ❤

Det första jag känner i dagens budskap är att du har släppt fram din inre styrka mer, och är mer övertygad om att du klarar av det som du är i just nu. Du klarar vilken utmaning som helst. Du är i slutet av något som ger dig en början på något nytt. Du har en stark utstrålning som imponerar på andra. Om du går igenom en motgång så kommer du trots det nå framgång, fortsätt ditt arbete och ge inte upp. Var sann mot dig själv, och bry dig inte om vad andra tycker och tänker. Använd din energi på ett bra sätt.

Önskar dig en fin dag ✨

Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Det kändes så skönt att läsa ditt budskap idag för det kändes som att det jag läste var just menat till mig. Det kändes varmt i hjärtat 🙂

Lämna en tanke