Budskap Fredag 9/11

4

Låt det positiva och din framtidstro få lysa starkt. Det ekonomiska och materiella kommer upp här och ett avtal/kontrakt eller en ökning på något sätt väntar runt hörnet, så håll dig positiv och för in goda energier. Det är dags att agera, så leder det till bra och viktiga erfarenheter för dig. Ta hjälp av din inre styrka och gå framåt. Du engagerar dig intensivt i det här, glöm inte att vila så att du inte bränner ut dig.
Du får något du längtat efter.

Ha en fin dag! ❤
Namaste Karolina & Änglarna

 

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och kommer ursprungligen från Norrland, Sundsvall. Bodde i Göteborg tillsammans med min man Claes och vår lilla hund Viking i drygt 8 månader och nu har vi flyttat tillbaka till Sundsvall. Jag kommer att dela med mig av mitt liv, det andliga, lägger änglakort och kanaliserar budskap från änglarna. Kommer även att coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa andra människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. Kommer att berätta om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha en personlig vägledning så är du välkommen att kontakta mig. Det går att köpa presentkort hos mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Du är varmt välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. Stefan Thulin on

    Tack för dessa ord … jo jag går i pension nu i december vid 61 för att slippa Af o Fk går på lägsta aktivitets stöd sedan 2014… nu får jag mer ut i månaden än innan …plus att jag kan göra vad som intresserar mig

    Stefan Thulin

Lämna en tanke