Budskap Torsdag 8/11

0

Igår handlade det om att vara i din egen stillhet, att lyssna inåt och att där får du svar. Du tog en time out för att reflektera bland annat. Du kanske har kommit fram till vad du vill förändra och det har kommit upp rädslor, och då ska du veta att du har den styrkan att möta dina rädslor. Om du är i en svår situation som sätter dig på prov just nu så kommer du att klara det, du har den uthålligheten, och du skulle inte möta det om du inte klarade av det.
Om du inte kan påverka din yttre situation just nu, så kommer det att gynna dig att ha tålamod och tillit till din inre styrka. Du kan också förvandla dina känslor till styrka att förändras och transformeras.
I detta så kan du uttrycka dig kreativt på något sätt, som gör situationen lättare om det är svårt just nu.
Så kreativitet, tålamod, tillit och styrka kommer upp starkt idag.
Våga leva på det sättet du vill och ställ krav. Det är dags att förverkliga din själs önskan.

Önskar dig en magisk dag!
Namaste Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 39 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Vi har även fyra underbara fåglar som ger oss massor av glädje. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke