Budskap Onsdag 7/11

0

God morgon! 🙂

Dagens budskap förmedlar att dra sig undan en stund, och lyssna inåt. Om du har haft mycket runt dig eller stressat, så drar du dig till din egen stillhet. Du har svaren inom dig. Det är en tid då du kanske dras extra mycket till yoga eller meditation. Du tar en time out nu och låter saker ske i sin egen takt.  Du kan vara både en ensamvarg men också väldigt social, kanske en kombination med behovet just nu att vara för dig själv och reflektera och hämta nya krafter. Du avslutar även relationer som inte känns bra för dig, och söker relationer som är djupare och inte ytliga.
Det är även så att du bär med dig kunskapen om ditt förflutna och är öppen för nya möjligheter och idéer.

Namaste
Karolina & Änglarna

Dela.

Om skribenten

Karolina heter jag och är 38 år och bor i Sundsvall tillsammans med min man Claes och vår älskade hund Viking, och älskade bonushunden Rulle bor hos oss emellanåt. Jag delar med mig av mitt liv, det andliga, lägger kort med budskap och kanaliserar budskap från änglarna. Jag kan coacha dig framåt i livet och ge dig lite tips. Kanske kan mina erfarenheter hjälpa dig på något sätt. Jag brinner för att hjälpa människor och även djur. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och har ändå kommit långt. I min blogg så kan du även läsa om min andliga/mediala resa och hur det började för mig och hur det har utvecklats under resans gång. Om du vill ha personlig vägledning eller healing så är du välkommen att kontakta mig. Kontakt: anglarfinns@outlook.com Välkommen! Varma hälsningar Karolina Angelwind 💕

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke